Acasa > Premii
Premiile COMPER

Conform ierarhizarilor rezultate din evaluarea competentelor se vor acorda, odata cu inceperea noului an scolar, urmatoarele recompense:
Premii pentru elevi
Premii pentru cadre didactice
Premii pentru unitatile scolare

PREMII PENTRU ELEVI
 • "Diploma de participare" cu specificatia Premiul I, Premiul II, Premiul III sau Mentiune pentru toti concurentii de la Clasa Pregatitoare; Aceste diplome se descarca in format electronic de pe site, din contul mentorilor.
 • "Diploma de participare" cu specificatia Premiul I, Premiul II, Premiul III sau Mentiune pentru toti concurentii claselor I-VIII; Aceste diplome se descarca in format electronic de pe site, din contul mentorilor.
  Pentru participantii care opteaza pentru achizitionarea de culegeri cu modele de subiecte de concurs (Culegeri Comper), DIPLOMA DE PARTICIPARE a elevului se gaseste imprimata pe coperta III a fiecarei culegeri.
 • "Diploma de Merit" (pentru locul I, II si III si Mentiune obtinut la Etapa Nationala), dupa cum urmeaza:
  • "Meritul pentru competenta de comunicare in limba romana"
  • "Meritul pentru competenta matematica"
  • Aceste diplome vor fi expediate de organizator si completate de catre mentori.
 • PREMII SUPLIMENTARE de 5.000 euro, astfel: Pentru primii 100 de elevi ierarhizati dupa etapa nationala, pentru fiecare clasa, se va expedia GRATUIT cate un exempar din cartile de lectura pentru vacanta editate de Editura Paralela 45.
PREMII PENTRU CADRE DIDACTICE
 • Diploma de participare "Competenta si Performanta Scolara" insotita de adeverinta de organizator de concurs scolar national (pentru toti participantii la concursul dedicat cadrelor didactice, precum si pentru toti mentorii si directorii din mediul urban si rural, din invatamantul de stat si privat). Aceste diplome si adeverinte se descarca in format electronic de pe site, din contul mentorilor.
 • Adeverinta de membru in Comisia de Evaluare a Concursului Scolar National de Competenta si Performanta COMPER, pentru toti membrii comisiei de evaluare care s-au ocupat de corectarea lucrarilor etapelor semestriale. Aceasta adeverinta se va descarca de pe site, din contul mentorilor, in urma completarii formularului on-line ce contine rezultatele elevilor si a formularului ce contine datele inscrise in Procesul verbal de evaluare.
 • Diploma "Profesorul anului" conferita profesorilor ai caror elevi s-au clasat pe primele trei locuri la nivel national, la fiecare disciplina de concurs. Aceste diplome vor fi expediate de organizator si completate de catre mentori.
 • Mentorii participanti la Etapa I si Etapa a II-a a Concursurilor Comper au posibilitatea de a genera, din contul de mentor, adeverinte de organizator si/sau evaluator pentru alte cadre didactice care au participat (indirect) la organizarea concursului (director, director adjunct, membru al comisiei de evaluare, profesor organizator la nivel de clasa, supraveghetor).
 • PREMII SUPLIMENTARE de cate 200 RON pentru mentorii care elaboreaza teste COMPER pentru toate sectiunile si etapele concursului, fie pentru ciclul primar, fie pentru ciclul gimnazial, care sunt validate de Comisia Stiintifica a concursului COMPER si in baza unui contract de drepturi de autor.
PREMII PENTRU UNITATILE SCOLARE
 • Diploma "Competenta si Performanta Scolara" (acordata unitatilor scolare din mediul urban si rural, din invatamantul de stat si privat, cu o participare de minim 20% din cifra de scolarizare); Aceste diplome se descarca in format electronic de pe site, din contul mentorilor.
 • Cupele "Competenta si Performanta Scolara" si Diploma "Scoala anului" aferente primelor trei locuri, pentru unitatile scolare din invatamantul de stat si privat, in urma cumularii punctajelor obtinute de elevi.
 • PREMII-SPONSORIZARE SUPLIMENTARE pentru unitatile scolare care au incheiat Contractul de parteneriat al Centrului de invatare si evaluare COMPER cu Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45, constand in cate 50 de carti pentru un numar de 30 de scoli, indiferent de numarul elevilor inscrisi in concurs, prin tragere la sorti.
MODELE DE DIPLOME

VIZUALIZATI NOUL SITE
WWW.CONCURSURILECOMPER.RO
Va fi functional incepand cu anul scolar 2014-2015
 

[rip]
[rcp]
[rqedu]