Noutati - Concurs limba si literatura romana

 
Ultimele stiri
 
Rezultatele Etapei Nationale Comper-Comunicare 2017 se pot inregistra de catre profesorii organizatori pana la 11 iunie 2017!
Va trebui sa va logati in cont, sa accesati disciplina LIMBA SI LITERATURA ROMANA, apoi in meniul din stanga: editia curenta -> Etapa Nationala -> Adaugare punctaje elevi.
Va rugam sa cititi toate informatiile din pagina!
 
Elevii si parintii acestora pot accesa rezultatele dintr-un cont de tip "standard". Dupa logare, accesati "Limba si literatura romana" -> "editia curenta" -> "Etapa Nationala" -> "Rezultate elevi". Rezultatele vor aparea numai daca au fost inregistrate de catre mentorul organizator, termenul limita pentru a face acest lucru fiind 11 iunie 2017.
 

ANUNT! Etapa Nationala 2017
Din cauza imposibilitatii serverelor de a sustine un numar foarte mare de participanti la testele on-line, ETAPELE NATIONALE COMPER-COMUNICARE si COMPER-MATEMATICA se vor da, ca si celelalte doua etape, ca teste scrise.
 
Subiectele de concurs si baremele de corectare vor fi transmise mentorilor in conturile lor si pe e-mail, urmand ca acestia sa evalueze lucrarile elevilor si sa inregistreze punctajele obtinute.
 
Maine, 25 mai 2017, vor putea sustine Etapa Nationala Comper-Comunicare (test scris) elevii claselor V-VIII. Subiectele vor fi transmise pe e-mail (in seara de 24 mai 2017) mentorilor organizatori, dar vor fi postate si pe site-ul concursului (accesibile numai mentorilor care au elevi calificati la Etapa Nationala).
 
Vineri, 26 mai 2017, vor putea sustine Etapa Nationala Comper-Comunicare (test scris) elevii claselor I-IV. Subiectul de concurs va fi diferit de cel de la testul on-line!
Elevii claselor I-IV care au dat testul on-line vor avea posibilitatea sa aleaga daca pastreaza punctajul obtinut sau vor da proba din nou (test scris), avand, evident, alt subiect de concurs.

Verificati punctajul obtinut in listele de mai jos:

Clasa I

Clasa a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

 

 

Va multumim pentru intelegere si speram ca aceasta decizie sa nu va minimizeze increderea in bunele noastre intentii!
ECHIPA COMPER
24 mai 2017, ora 12:44

 


Elevi calificati la Etapa Nationala COMPER-COMUNICARE:
 
 
26 mai 2017 va fi "ziua de rezerva" in care elevii claselor I-VIII, calificati la etapa nationala Comper-Comunicare, care nu au sustinut testul in ziua stabilita de concurs pentru clasa lor, vor putea sustine testul. Atentie! Vor fi subiecte diferite de cele initiale!
 
  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri