CONCURSUL NATIONAL DE COMPETENTA SI PERFORMANTA
PENTRU ELEVI SI PROFESORI
Ajutor
 

Va sugeram sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox la accesarea site-ului www.concursurilecomper.ro.


Pasii inscrierii sunt:

 

0. Crearea unui cont de tip "mentor" pe site-ul www.concursurilecomper.ro si activarea lui din casuta de e-mail (va rugam sa verificati si folderul Spam).

 

1. Logarea in contul de mentor creat.


2. Accesati contul meu –> date personale –> completati formularul si apasati Actualizeaza datele.


3. Accesati contul meu –> scoli –> adaugare scoala. Alegeti in formularul de sus judetul, localitatea si scoala dvs., apoi apasati butonul Adauga Scoala.


4. Inscrieti elevii (minim 10) accesand contul meu –> adaugare elev.


5. Verificati inregistrarea elevilor la concursurile dorite: contul meu –> lista elevi (bifa arata ca elevul este inscris la concursul respectiv, x-ul arata ca elevul nu este inscris la concursul respectiv).

Puteti modifica (bifa) datele unui elev inscris dand clic pe modificare in dreptul sau.


6. Contractul de parteneriat va fi imprimat, completat si inregistrat la secretariatul scolii.
Apoi va fi scanat si upload-at pe site-ul concursului, in contul unui mentor din scoala respectiva (contul meu -> scoli -> contracte in dreptul scolii din tabel). Este suficient ca un singur mentor sa upload-eze contractul pe site, ceilalti mentori din scoala respectiva avand apoi acces la el.

 

Regulamentul concursului: https://concursurilecomper.ro/matematica/regulament-elevi .

Modele de subiecte: https://concursurilecomper.ro/matematica/arhiva-subiecte , https://concursurilecomper.ro/matematica/modele-subiecte , https://concursurilecomper.ro/limba-si-literatura-romana/arhiva-subiecte , https://concursurilecomper.ro/limba-si-literatura-romana/modele-subiecte .
Contractul de parteneriat: https://concursurilecomper.ro/sites/all/themes/comper/descarca-gratuit/contract_parteneriat_comper_2019-2020.pdf .

  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri