Cum puteti publica

Asteptam articolele si studiile dumneavoastra in varianta electronica (.doc si .pdf) pe adresa computermath@concursurilecomper.ro.

Publicarea se va face in ordinea primirii acestora.

Reguli de tehnoredactare: Foaie A4; Margini – sus 2 cm, jos 2,5 cm, stanga 2,5 cm, dreapta 2 cm; Font – Times New Roman, 12 pt.; Paragraf – spatiere 1 rand.

Textul va fi scris ordonat, fara greseli gramaticale, cu diacritice.

Prin postarea unor materiale, lucrari, referate, articole in paginile revistei Computer-Math, autorii sunt de acord sa cesioneze in mod gratuit dreptul de reproducere si difuzare pe o perioada nelimitata.

Cu toate ca fiecare articol este verificat in redactia noastra cu softuri antiplagiat performante, Revista Computer Math (RCM) nu isi asuma originalitatea materialelor publicate.

Autorii isi asuma intreaga responsabilitate a originalitatii articolelor, referatelor, recenziilor publicate, in conformitate cu Legea 9/1996 privind dreptul de proprietate intelectuala.

Copierea, preluarea fara a se cita sursa este considerata infractiune conform Codului Penal.

Va rugam sa semnalati orice abuz privind incalcarea dreptului de autor pe adresa computermath@concursurilecomper.ro.

In cazul in care semnalarea dumneavoastra se valideaza, redactia va scoate din Revista Computer Math materialul respectiv si va anunta unitatea scolara si inspectoratul scolar din care face parte cadrul didactic respectiv asupra incalcarii dreptului de autor.