CONCURSUL NATIONAL DE COMPETENTA SI PERFORMANTA
PENTRU ELEVI SI PROFESORI
Desfasurarea Etapei Nationale 2014-2015

Etapa Nationala a Concursului Scolar National COMPER-COMUNICARE se va sustine on-line, in data de 3 iunie 2015, in intervalul orar 8.00 - 18.00.

Etapa Nationala a Concursului Scolar National COMPER-MATEMATICA se va sustine on-line, in data de 5 iunie 2015, in intervalul orar 8.00 - 18.00.

Listele elevilor participanti pot fi accesate aici: 

 

Etapele Nationale se vor organiza in fiecare scoala unde exista elevi calificati. De organizarea acestora se vor ocupa mentorii implicati.
Adresa pentru accesarea aplicatiei on-line va fi vizibila in prima pagina a site-ului www.concursurilecomper.ro in ziua/zilele concursului.

Conturile de acces ale elevilor calificati se regasesc in conturile mentorilor organizatori. Dupa logarea in cont accesati disciplina LIMBA SI LITERATURA ROMANA / MATEMATICA, apoi in meniul din stanga: Editia curenta -> Etapa Nationala -> Conturi de acces pentru elevi.

Mentorii vor comunica aceste date fiecarui elev calificat, confidentialitatea datelor apartinandu-le in totalitate. Contul si parola vor fi valabile numai pe perioada desfasurarii concursului.

Organizatorul nu este raspunzator de eventualele defectiuni tehnice de accesare a site-ului si care apartin participantului.

Subiectul de concurs (clasele I-VIII) contine un numar de 18 de intrebari cu un grad de dificultate ridicat, va fi unic si va fi facut cunoscut odata cu inceperea desfasurarii probei in sistem on-line.

Punctajul pentru fiecare item al testului va fi afisat in dreptul fiecarei intrebari.

Proba va dura 120 de minute, timpul ramas fiind semnalat pe ecranul calculatorului pe tot parcursul desfasurarii probei.

Punctajul final obtinut de fiecare participant va fi afisat la terminarea testului. Punctajul maxim este 100 de puncte.

Rezultatele obtinute de elevi la Etapa Nationala vor fi postate public pe site-ul concursului in maxim 5 zile de la data sustinerii. 

Echipa COMPER ureaza SUCCES tuturor participantilor!

  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri