9. Ce tip de cont pot să îmi fac dacă mă loghez pe site-ul Concursului COMPER?

  • CONT SUPORTER – destinat utilizatorilor care vor să cunoască informații generale despre concurs, dar fără a avea acces la listele de școli, de elevi sau la subiecte.
  • CONT MENTOR – destinat profesorilor care organizează concursul la clasa lui (pentru învățământul primar) sau la clasele lui, dacă este profesor de limba și literatura română sau matematică. Mentorul are acces la datele care privesc propria listă de elevi participanți, la grile, la subiecte de concurs și poate genera ADEVERINȚE pentru el si pentru participanții la organizare (director, director adjunct, profesor evaluator și profesor supraveghetor) și DIPLOME pentrui elevi, pentru el si pentru membrii Comisiei de evaluare.
  • CONT PARTICIPANT INDIVIDUAL – destinat părinților sau tutorilor legali, sau conducătorilor de cercuri, cluburi, afterschool. Participantul individual are acces la datele care privesc propria listă de elevi participanți, la grilele și la subiectele de concurs. Poaste genera CERTIFICATUL DE CONCURS COMPER.