Termeni si Conditii

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

 

DREPTURI DE AUTOR
Conținutul site-ului www.concursurilecomper.ro este, în totalitatea lui, proprietatea Fundației pentru Educație, Științe și Arte. Copierea și utilizarea conținutului fără a obține în prealabil acordul Fundației pentru Educație, Științe și Arte sau al proprietarului de drept sunt interzise și ilegale.

 

MĂRCI ÎNREGISTRATE
Denumirile „Editura Rocart”, „Comperedu”, precum și logo-urile asociate lor sunt mărci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept și numai în legătură cu produsele sau serviciile Fundației Pentru Educație, Științe și Arte și ale Grupului Editorial Rocart. Utilizarea altor mărci înregistrate afișate pe site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

 

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ
Facem toate eforturile ca informațiile de natură personală pe care ni le furnizați să rămână confidențiale. Deși folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenționată sau cu rea intenție a unor informații de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Fundația pentru Educație, Științe și Arte nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, Fundația pentru Educație, Științe și Arte nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune, specifice Internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor), că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi (inclusiv disponibilitatea cărților și altor produse prezentate în site).

 

UTILIZAREA SITE-ULUI
În timpul utilizării site-ului www.concursurilecomper.ro și a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet.

Utilizarea serviciilor site-ului www.concursurilecomper.ro care vă dau posibilitatea să publicați opinii personale (comentarii, bloguri etc., în măsura în care acestea sunt active) implică din partea dvs. angajamentul de a folosi un limbaj civilizat și de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Este de la sine înțeles că aprecierile rasiste,  xenofobe, jignirile la adresa altor cititori, obscenitățile ș.a.m.d. sunt interzise și atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Acceptați, de asemenea, că publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

 

MODIFICĂRI

Fundația pentru Educație, Științe și Arte își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în acest loc și vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

 

LEGISLAȚIA APLICABILĂ
Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației române în vigoare.