Vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de FUNDAȚIA PENTRU ȘTIINȚE ȘI ARTE prin intermediul site-lui https://www.concursurilecomper.ro/ de servicii on-line.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului https://www.concursurilecomper.ro/ de servicii on-line al  FUNDATIEI PENTRU STIINTE SI ARTE.

Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să intrați pe https://www.concursurilecomper.ro/ și să inițiați procesul de logare pe site.

Vă mulțumim!

Cu stimă,
Echipa Comper